Inkoop

Wij kopen jouw classic!
Ben je van plan jouw klassieker te verkopen? Mogelijk heeft Houben Classic Cars interesse.

Bied jouw auto aan en wij doen je een eerlijk en onderbouwd voorstel. Geen gedoe met zelf adverteren, ‘vreemde’ kopers aan de deur of het beantwoorden van onmogelijke vragen.

 

Zo gaan wij samen aan de slag

Aanbieden:
Jij vult hieronder het formulier in, dit kost je slechts een aantal minuten. Bij het volledig en correct invullen plaats je ook wat scherpe foto’s van jouw auto en wij kunnen je een eerlijk en onderbouwd voorstel doen.

Onderhandelen:
Jij hebt een richtprijs en wij hebben een richtprijs. Zitten we kort bij elkaar, of komen we in elkaars marge? Dan komen we graag bij je langs om de auto te bekijken, mits mogelijk proef te rijden en te onderhandelen over de prijs.

Afhandelen:
Wij komen de auto bij jou ophalen, mits dit anders is afgesproken natuurlijk. Je krijgt van ons meteen een vrijwaring en het afgesproken bedrag wordt direct afgehandeld. Dus geen vreemde mensen aan de deur of gezeur achteraf.

Importeren

Bied jouw classic aan voor verkoop

Step 1 of 2

Wat wil je ons graag aanbieden?

 
 
Mijlen/Kilometers

Foto's

Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, Max. file size: 5 MB.
Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, Max. file size: 5 MB.
Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, Max. file size: 5 MB.

Wat doen wij met ingekochte classics?

Wij geven jouw classic de nodige liefde en aandacht als deze dat nodig heeft en maken professionele foto’s. De auto krijgt een prominente plaats in onze showroom en zal op onze portals worden geadverteerd met een opslag. Waarom? De meeropbrengsten zijn nodig om onze eigen kosten te dekken. Denk aan bijvoorbeeld aan personeels- en energiekosten. Wij zullen op zoek gaan naar de juiste nieuwe eigenaar.

Ben jij op zoek naar jouw nieuwe droomauto? Dan ben je bij Houben Classic Cars goed! Bel (+31)77 398 1573 of mail naar info@houbenclassiccars.nl en wie weet hebben wij jouw auto al op het oog.