Consignatieverkoop

Mensen stellen vragen, willen komen kijken, maken graag even een testrit. Het verkopen van een (klassieke) auto kan een flinke klus zijn waar veel tijd, aandacht en energie in zit. Wat zou het mooi zijn als je dit allemaal uit handen kon geven, zonder dat je de spreekwoordelijke teugels los hoeft te laten. Houben Classic Cars verkoopt jouw klassieker, in consignatie.

Dit wil voor jou zeggen dat wij alles uit handen nemen wat met de verkoop te maken heeft. Te noemen: onderhoud, beschrijvingen, foto’s, adverteren (zowel online als offline), onderhandelingen en administratieve werkzaamheden.

Jij als eigenaar blijft uiteraard wel nauw betrokken bij het proces, zo behoud jij alle controle over de verkoop van jouw classic!

Importeren

Is dat wel iets voor mij, consignatieverkoop?

Om welke reden dan ook kan het ineens zo zijn dat jij van jouw klassieker af wil. Als dit het geval is neem je contact met ons op.
Houben Classic Cars koopt de auto graag van je over of wij helpen met de verkoop via onze showroon en onze kanalen. Wij verkopen binnen no time jouw auto en nemen alle rompslomp uit handen.

 

Zo werkt dat!

Bij consignatieverkoop zorgt Houben Classic Cars, tegen een laag percentage van de verkoopprijs, de verkoop van jouw classic.
Jij hoeft je geen zorgen te maken en kunt rustig verder met jouw dagelijkse werkzaamheden. We geven jouw auto een mooie prominente plek, maken professionele foto’s en bieden de auto aan via verschillende online verkoop portalen.

Wij proberen in een vooraf te bepalen periode, samen met jou, het maximale rendement te behalen met de verkoop van jouw auto.
Is de classic na deze periode niet verkocht? Dan gaan wij samen op zoek naar een passende oplossing!

Mogen wij jouw classic verkopen?

Wanneer je kiest voor consignatieverkoop van je klassieker kun je zelf zonder zorgen verder met de dagelijkse gang van zaken. Met een maximaal verkoop rendement en zonder stress.

Bespreek je de mogelijkheden graag met onze adviseurs? Dan ben je bij Houben Classic Cars goed! Bel +31 06 5263 3141 of mail naar info@houbenclassiccars.nl en wie weet gaan wij voor jou aan de slag om jouw classic te verkopen.